شما برای انتخاب بهترین اینترنت خانگی احتمالا به دنبال اسم یک شرکت اینترنتی و یا یک نوع از تکنولوژی اینترنت هستید. احتمالا هدفتون از خواندن این مطلب این است که به شما بگوییم بهترین اینترنت برای فلان شرکت است و رتبه دوم در بهترین اینترنت خانگی برای فلان شرکت دیگر است و یا شاید حتی به دنبال این باشید که به شما بگوییم اینترنت فیبر نوری بهترین اینترنت ایران است! اگر اینطور فکر می کنید سخت در اشتباهید چون چنین موضوعی در کل وجود ندارد! اگر اینطوری بود مطمئن باشید این همه شرکت ارائه دهنده اینترنت در کشور وجود نداشت و هر شخص یا شرکتی هر کدام از شرکت های مختلف اینترنتی سرویس نمی گرفتند و همه یک شرکت اینترنتی را انتخاب می کردند و دیگر رقیبی برای آن وجود نداشت.

از طرفی دیگر انتخاب بهترین اینترنت خانگی تا حد زیادی به لوکیشن شما بستگی دارد. حال اگر به دنبال این هستید که این کار نسبتا سخت را بتوانید با کمترین ریسک انجام دهید و تا جای ممکن انتخاب درستی برای انتخاب بهترین اینترنت خانگی به تفکیک منطقه داشته باشید تا انتها و به صورت کامل این محتوای جامع را بخوانید تا پس از آن بتوانید بهترین اینترنت ثابت را برای هر موقعیت جغرافیایی انتخاب کنید. پس بیایید شروع کنیم:

بهترین اینترنت خانگی برای چه کاری؟

در ابتدا باید به شما بگوییم که بهترین اینترنت برای هر کسی می تواند متفاوت باشد و این موضوع به نوع استفاده کاربر مرتبط است. یک کاربر ممکن است از اینترنت برای دیدن تصاویر دوربین دفتر کار یا خانه اش رو موبایل استفاده کند، کاربری دیگر برای بازی و کاربری دیگر برای دانلود فایل های حجیم! شاید با خود بگویید بهترین اینترنت باید در همه چیز خوب باشد ولی اگر اینطوری فکر کنید انتخاب شما برای انتخاب بهترین اینترنت خانگی سخت تر می شود و باید بیشتر به جزییاتی که در ادامه میخوانیم توجه کنید.

بگذارید یک مثال بزنیم، فرض کنید فردی قصد خریداری بهترین لپ تاپ را دارد. بهترین لپ تاپ از نظر هر فرد می تواند متفاوت باشد چرا که الویت افراد از انتخاب بهترین لپ تاپ می تواند مواردی همچون زیبایی ظاهری، وزن کم، قدرت بالا، اندازه بزرگ یا اندازه کوچک، باتری خوب و خیلی از ویژگی های دیگری باشد که نمی توان همه آن ها را در یک لپ تاپ داشت. مثلا قدرت یک لپ تاپ و اندازه یک لپ تاپ با یکدیگر رابطه مستقیم دارند و کسی که قدرت سخت افزاری زیاد یک لپ تاپ برایش اهمیت زیادی دارد نمی تواند به دنبال سبک وزن ترین لپ تاپ باشد.

اینترنت مناسب برای دور کاری

مشخصه های بهترین اینترنت خانگی

حال که قصد انتخاب بهترین اینترنت خانگی را دارید باید بدونید که یک اینترنت خوب باید چه مشخصه هایی برای شما داشته باشد نه برای همه! شما در اینجا با مشخصه های سنجش کیفیت اینترنت آشنا می شوید و متناسب با نیاز خود انتخاب می کنید که کدام مشخصه نسبت به مشخصه های دیگر برای شما اهمیت دارد و مبنای انتخاب خود را بر اساس آن در نظر می گیرید.

سرعت دانلود اینترنت

سرعت دانلود در انتخاب اینترنت به طور عمومی مهم ترین مولفه می باشد، دلیل این موضوع این است که اکثرا افرادی که در حال استفاده از سرویس اینترنت هستند نیاز به دریافت اطلاعات از این شبکه دارند، جستجو، تماشای ویدئو، دریافت ایمیل و مواردی از این دست مهم ترین استفاده های افراد از دانلود اینترنت می باشد که هر چه این سرعت دانلود بیشتر باشد، کار های از این دست سریع تر و راحت تر انجام می شوند. اکثر سرویس دهنده های اینترنت سرعت دانلود نسبتا خوبی را ارائه می دهند و کمتر در این زمینه ممکن است دچار مشکلات مختلف شوید.

سرعت آپلود اینترنت

افرادی که استفاده های خاص تری از شبکه اینترنت دارند علاوه بر دریافت و دانلود اطلاعات مختلف، نیاز به ارسال اطلاعات و آپلود در اینترنت نیز دارند. دریافت یک سرعت آپلود خوب و مورد نیاز از سرویس های دهنده های اینترنتی برخلاف سرعت دانلود، موضوع ساده ای نیست و شما باید در این زمینه موارد مختلفی را در نظر بگیرید تا سرعت آپلود مناسبی را در اینترنت داشته باشید. ارسال تصاویر دوربین ها و دیدن آن ها از اینترنتی دیگر، ارسال فایل های مختلف از روش های مختلف همچون ایمیل و نرم افزار های پیام رسان، تماس های تصویری با کیفیت که نیاز به ارسال ویدئو شما دارد و هر آن چیزی که شما نیاز به ارسال آن در شبکه اینترنت داشته باشید وابسته به سرعت آپلود می تواند زمانی را به خود اختصاص دهد.

اکثر سرویس دهنده های اینترنتی در وب سایت های خود سرعت کلی اینترنتی که ارائه می دهد را بر مبنای سرعت دانلود در نظر می گیرند و هیچ اشاره ای به سرعت دانلود نمی کنند! در نتیجه در زمان خرید نیاز است تا درباره سرعت آپلود نیز از کارشناس مربوطه سوال کنید تا دچار مشکلات کندی سرعت آپلود در زمان استفاده از اینترنت نشوید.

میزان تاخیر

میزان تاخیر موضوع دیگری است که به خودی خود برای روی سرعت دانلود و آپلود شما نیز تاثیر گذار است، تاخیر به مدت زمانی گفته می شود که درخواست شما به مقصد ارسال می شود و شما پاسخ درخواست خود را دریافت می کنید. این موضوع در مواقعی اهمیت خود را بیش از پیش نشان می دهد که شما با مدیا های زنده و در لحظه سر و کار دارید. به عنوان مثال زمانی که در حال برقراری تماس صوتی و تصویری هستید تاخیر به وضوح تاثیر خود را نشان می دهد و یا زمانی که در حال دریافت تصاویر دوربین های مدار بسته به صورت زنده هستید. همچنین شما در حالی که در حال انجام بازی های آنلاین هستید نیز با مدیا در لحظه سر و کار دارید و تاخیر به وجود آمده می تواند باعث باخت شما در بازی آنلاین شود.

سنجش کیفیت اینترنت

سنجش مشخصه های کیفیت اینترنت گفته شده در بالا در زمانی که در حال استفاده از سرویس اینترنت خریداری شده هستید به واسطه برخی وب سایت ها و نرم افزار ها قابل سنجش است. این در حالی است که شما قبل از تهیه سرویس اینترنت نمی توانید کیفیت سرویس اینترنتی که قصد خرید آن را دارید را مورد سنجش قرار دهید و تنها می توانید با توجه صحبت کارشناسان فروش تا حدی به موارد گفته شده اطمینان پیدا کنید.

حال ما با فرض اینکه شما در حال حاظر یک سرویس اینترنت خریداری کرده اید و میخواهید نسبت به مواردی که در روز اول در زمان خرید به شما گفته شده اطمینان حاصل کنید، باید به وب سایت speedtest.net مراجعه کنید و دکمه Go را بزنید تا نتایج تست پس از یکی دو دقیقه نمایش داده شود.

لازم به ذکر است که برای گوشی های اندروید و آیفون نرم افزار این وب سایت به نام Ookla Speedtest در مارکت های مربوطه وجود دارد که میبایستی نسبت به نصب آن اقدام کنید.

سایت تست سرعت اینترنت

در انتها نتایج تست مشخصه های تست شده مانند عکس زیر برای شما به نمایش در می آید. در نمونه پایین می توانید سرعت دانلود که برابر با ۸.۸۲ مگابیت بر ثانیه است و سرعت آپلود که برابر با ۱.۷۲ مگابیت بر ثانیه است را متوجه شوید. همچنین سرعت پینگ در حالت عادی و بدون مصرف برابر با ۱۱۲ میلی ثانیه است که در حالت دانلود حداکثری به ۲۷۸ میلی ثانیه و در حالت آپلود حداکثری به ۱۵۰۶ میلی ثانیه میرسد.

نتیجه سایت تست اینترنت

شما با این تست می توانید سرعت دانلود، سرعت آپلود و تاخیر را در حالت های تست با حجم کم و تاخیر در حالت های دانلود و آپلود را مشاهده کنید.

همچنین مبدا و مقصد تست مشخص شده است که مبدا در اینجا شرکت ایرانسل است و مقصد شرکت پتیاک، به عبارتی دیگر این تست برای ارتباط داخلی یا همان اینترانت انجام شده است و برای تست اینترنت واقعی باید با کلیک بر روی Change Server یک سرور مطمئن خارج از کشور را انتخاب کنید تا مقصد از داخل ایران به خارج ایران تغییر پیدا کند.

راهنمای خرید بهترین اینترنت خانگی

حال که با فاکتور های خرید بهترین اینترنت خانگی آشنا شدید شاید باز هم برای شما سخت باشد تا بین تعداد زیاد سرویس دهنده های اینترنتی (ISP) یکی را انتخاب کنید. در این حالت چند راه کار پیش روی شماست تا بتوانید درصد خطای ممکن برای انتخاب بهترین اینترنت را کاهش دهید اما باز هم باید به این نکته توجه کنید که ممکن است با توجه به نکات گفته شده چند بار نیاز باشد نسبت به تعویض ISP اقدام کنید تا بتوانید بهترین اینترنت خانگی را برای موقعیت جغرافیایی خود انتخاب کنید. بیایید با هم این نکات را بررسی کنیم:

پرس و جوی محلی

همانطور که گفتیم موقعیت جغرافیایی یکی از مهم ترین موارد تاثیر گذار بر روی کیفیت اینترنت است. از طرفی هم هیچ رفرنس جامعی برای بررسی این موضوع در سطح اینترنت موجود نیست تا با مراجعه به آن بتوانید بهترین اینترنت خانگی را برای لوکیشن مورد نظر خود انتخاب کنید. حال باید در این مرحله به سراغ همسایه های خود رفته و طبق مشخصه های گفته شده در بالا از آن ها پرس و جو کنید که از چه سرویس اینترنتی استفاده می کنند و همینطور استفاده آن ها از اینترنت برای چه کارهایی است.

سایت نت سنج پلاس برای انتخاب اینترنت

یکی از وب سایت هایی که می تواند در زمینه انتخاب بهترین اینترنت خانگی بر اساس موقعیت جغرافیایی تا حدودی به شما کمک کند netsanjplus.ir است. در این وب سایت می توانید موقعیت جغرافیایی خود را از روی نقشه انتخاب کنید و از بین سرویس دهنده های ADSL، TD-LTE و موبایل که بر اساس کیفیت سرویس دهی در نمودار های مختلفی مشخص شده اند، بهترین آن ها را بر اساس نیاز خود انتخاب کنید، با آن سرویس دهنده تماس بگیرید و درخواست خرید سرویس اینترنت بدهید. لازم به ذکر است که تمامی سرویس دهنده های اینترنتی در این وب سایت موجود نیستند و شما تنها می توانید به عنوان یکی از فاکتور ها و به صورت تکمیلی از این وب سایت استفاده کنید.

انتخاب بهترین اینترنت خانگی در سایت نت سنج پلاس

همانطور که در عکس بالا می بینید در سایت نت سنج پلاس یک موقعیت جغرافیایی را به عنوان نمونه انتخاب کرده ایم و همچنین از بین ۳ تکنولوژی اینترنت موجود نوع ADSL را انتخاب کرده ایم تا در بین سرویس دهنده های اینترنت ADSL مقایسه انجام شود و بتوان بهترین آن ها انتخاب کرد. به عنوان مثال در قسمت تجاری ISP آسیاتک بهترین نمودار را دارد و پس آن صبانت، پیشگامان و اپراطور های دیگر به ترتیب قرار گرفته اند.

در بالاتر گفتیم که نوع استفاده هر شخص از اینترنت با شخصی دیگر متفاوت است. در سایت نت سنج پلاس هم این موضوع تفکیک شده است و شما می توانید کیفیت سرویس اینترنت ISP مورد نظر در منطقه مورد نظر را بر اساس نوع استفاده که به پنج گروه کاربران تجاری، بازی، تماس اینترنتی، دانلود حجیم و وبگردی تقسیم شده است را مورد سنجش قرار دهید.

همچنین اگر بر روی دکمه آبی رنگ ویرایش در بالا صفحه کلیک کنید می توانید نوع اینترنت و اپراطور مورد نظر خود را برای مقایسه با اپراطور های دیگه را انتخاب کنید. البته اسم اپراطور اهمیتی ندارد، چرا که در هر صورت نمودار تمامی اپراطور ها نمایش داده می شود. بعد از انتخاب این دو مورد دکمه آبی رنگ مشاهده گزارش را بزنید تا مثل عکس بالا گزارش های مربوطه برای شما نمایش داده شود.

انتخاب نوع اینترنت و اپراطور اینترنت در سایت نت سنج پلاس

استفاده از اطلاعات سایت Speedtest

سایت Speedtest.ir بر اساس تست هایی که کاربران مختلف برای سنجش سرعت اینترنت خود انجام می دهند، اطلاعات بدست آمده را جمع آوری کرده و در یک سری نمودار آن را ارائه داده است. عکس پایین مربوط به اینترنت ثابت است و چند ISP رایج و پر استفاده در آن از نظر سرعتی با هم مقایسه شده اند.

تست سرعت اینترنت ثابت در شهر تهران

 

در عکس پایین نیز داده های اینترنت های همراه قرار دارد که در بین آن ها یک مقایسه کلی توسط سایت Speedtest بر اساس تست های کاربران صورت گرفته است. لازم به یادآوری است که این تست یک تست کلی از کل شهر تهران است و در این سایت توانایی انتخاب چند نقطه کلی از شهر تهران وجود دارد که میانگین آن در نتایج آمده است و طبق صحبتی که در این مقاله شد نمی توان به طور قطع گفت کدام سرویس دهنده اینترنتی در منطقه شما بهترین می باشد.

انتخاب بهترین تکنولوژی بر حسب نیاز

مشخصه های بهترین اینترنت خانگی گفته شده در بالا برای تمامی تکنولوژی ها و بستر هایی که به واسطه آن ها به شبکه اینترنت متصل می شوید متفاوت است. به عبارتی دیگر شما باید نسبت به اهمیت مشخصه های گفته شده در بالا نسبت به انتخاب تکنولوژی و بستر دریافت سرویس اینترنت خود اقدام کنید. به عنوان نمونه تکنولوژی اینترنت ADSL نمی تواند به شما سرعت آپلود بالاتر از یک مگابیت بر ثانیه ارائه دهد و اگر شما سرعت آپلود بالاتر نیاز داشته باشید باید به سراغ تکنولوژی های دیگر اتصال اینترنت مثل فیبر نوری، موبایل و سرویس های رادیویی بروید. در ادامه درباره چگونگی انتخاب تکنولوژی اینترنت بر حسب نیاز به شما توضیح می دهیم

مشاوره با کارشناس پشتیبانی شبکه

کارشناسان پشتیبانی شبکه که به صورت پارت تایم و قراردادی با شرکت های مختلف فعالیت می کنند تا حدی درباره کیفیت اینترنت های مختلف بر اساس موقعیت جغرافیایی اطلاعات دارند و می توانند در این زمینه در صورت امکان به شما راهنمایی کنند. اما حتما نباید صرفا مواردی را که کارشناس مورد نظر به شما می گوید را ملاک قرار دهید.

همچنین شرکت های خدمات شبکه نیز می توانند در این زمینه به شما راهنمایی های لازم را انجام دهند. می توانید برای این موضوع با آی تی پشتیبان و شرکت های شبکه دیگر تماس بگیرید.

انتخاب بستر و تکنولوژی بهترین اینترنت خانگی

در اینجا به شما میگوییم که بر اساس نیاز خود نسبت به مشخصه های بهترین اینترنت که بالاتر عنوان شد چه الویتی در انتخاب تکنولوژی و بستر اینترنت خانگی داشته باشید.

الویت ۱: فیبر نوری (بهترین اینترنت خانگی)

تقریبا می توانیم به شما بگوییم که اینترنت فیبر نوری مخابرات بهترین اینترنت در بین بستر های دیگر است اما باید به این موضوع اشاره کنیم که این تکنولوژی در ایران نسبت به تکنولوژی های دیگر جدید تر محسوب می شود و در برخی از مناطق می تواند قطع و وصلی های زیادی داشته باشد. پس بهتر است در ابتدا برای دریافت اینترنت فیبر نوری از افراد محلی دیگر که برای مدتی این سرویس را استفاده کرده اند، پرس و جو کنید که تا چه میزان از کیفیت آن رضایت داشته اند. می توانید برای اطلاعات بیشتر به صفحه سرعت اینترنت فیبر نوری مخابرات مراجعه کنید.

شرکت های دیگر نیز به مرور در آینده اقدام به ارائه اینترنت بر روی بستر فیبر نوری خواهند کرد که در صفحه شرکت های اینترنت فیبر نوری در این باره می توانید بیشتر بخوانید.

از طرفی دیگر مشخصه های این اینترنت از تمامی جهات نسبت به تکنولوژی های دیگر برتری دارد، از نظر سرعت آپلود و دانلود تقریبا بیشترین میزان را نسبت به رقبا دارد و از نظر میزان تاخیر کمترین تاخیر را به همراه دارد. تاثیر نویز هم بر روی آن کم تر از تکنولوژی های دیگر است و همچنین از لحاظ قیمتی در دسته بندی به صرفه ها قرار می گیرد. تنها ایرادی که می توان به اینترنت فیبر نوری گرفت عدم پوشش دهی بسیاری از مناطق است و ممکن است بعد از ثبت درخواست تا مدت ها طول بکشد تا محدوده شما تحت پوشش فیبر نوری قرار بگیرد. همچنینن در برخی از موارد که فیبر کشی تا نزدیکی محل کار یا سکونت شما انجام شده باشد، میتوانید با پیگیری و صرف هزینه برای فیبرکشی تا مکان مورد نظر خود اقدام کنید.

می توانید برای مشاهده قیمت بسته های این اینترنت به صفحه تعرفه اینترنت فیبر نوری مراجعه کنید.

Fiber Optic : اینترنت مناسب برای دور کاری

الویت ۲: اینترنت VDSL:

سرویس اینترنت VDSL بهبود یافته ی تکنولوژی ADSL است و ضعف های آن را در حد زیادی بهبود داده شده است. سرویس اینترنت VDSL هم همانند سرویس اینترنت فیبر نوری سرویس نسبتا جدیدی در ایران محسوب شده و برای دریافت آن نیاز است تا فاصله شما از مخابرات منطقه کمتر از ۲ کیلومتر باشد. از طرفی دیگر مشخصه های اینترنت VDSL همچون سرعت دانلود، سرعت آپلود و میزان تاخیر کیفیت خوبی دارد ولی قابل رقابت با اینترنت فیبر نوری نیست.اینترنت VDSL از لحاظ قیمتی وابسته به شرکت ارائه دهنده می باشد اما می توان آن را تقریبا هم رنج اینترنت فیبر نوری در نظر گرفت.

الویت ۳: اینترنت Point to Point:

سرویس اینترنت رادیویی یا همان PTP به طور کامل با تکنولوژی های اینترنت گفته شده در بالا متفاوت است. بستر انتقالی در این روش امواج الکترومغناطیس است و از کابل برای انتقال اینترنت به لوکیشن شما برخلاف دو تکنولوژی فیبرنوری و VDSL استفاده نمی شود. این موضوع خود می تواند هم مزیت و هم عیب داشته باشد. مزیت آن این است که به صورت مستقل می باشد و وابستگی به خطوط تلفن ندارد اما عیب آن هم می تواند همین موضوع باشد که ارتباط مبدا تا مقصد که به واسطه امواج می باشد تحت تاثیر نویز و عوامل محیطی دیگر مثل باد و باران قرار بگیرد. این موضوع بیشتر به نصب درست و موقعیت جغریفیایی شما بر میگردد که می تواند برای هر مورد متفاوت باشد.

همچنین انتخاب شرکت سرویس دهنده نیز در کیفیت مورد گفته شده تاثیر گذار است. به عنوان مثال دکل شرکت سرویس دهنده ممکن است بارها تحت تاثیر تغییرات قرار بگیرد و این تغییرات باعث کندی ها و کاهش کیفیت های موردی در سرویس اینترنت شما گردد و نیاز باشد تا پیگیری کننید تا این موارد در سریع ترین زمان ممکن برطرف شوند. اکثر شرکت های ارائه دهنده این سرویس ابتدا به طور رایگان به محل مورد نظر شما می آیند و امکان سنجی می کنند و نهایت سرعت آپلود و دانلودی که میتوانند به شما ارائه دهند را عنوان می کنند و در صورت تایید شما سرویس تحویلتان می گردد.

ارائه سرویس اینترنت به صورت رادیویی (PTP) به دو شکل توسط ISP ها ارائه می شود که در زیر هر نوع را توضیح داده ایم:

Point To Point : اینترنت مناسب برای دور کاری

اینترنت رادیویی اختصاصی

نوع اول اینترنت رادیویی نوع اختصاصی است که شما تنها می توانید سرعت دقیق اینترنت دریافتی خود را تعیین کنید. در این سرویس به هیچ عنوان سرعت دریافتی از سرعت اعلام شده شرکت ارائه دهنده اینترنت بیشتر یا کمتر نمی شود اما مهم ترین ضعف این نوع از سرویس اینترنت قیمت بسیار بالاتر آن نسبت به سرویس های دیگر اینترنت است. از طرفی دیگر شما باید اقدام به خرید دو عدد آنتن رادیو بکنید که در برخی مواقع از طرف شرکت ارائه دهنده یکی یا دو تا از آن ها به صورت امانی به شما داده می شود و انتخاب این آنتن ها وابسته به سرعت مورد نیاز شما است. هر چقدر سرعت بالاتری نیاز داشته باشید ممکن است آنتن قوی تری برای آن مورد نیاز باشد.

همچنین حجم ترافیک مصرفی در این نوع سرویس اینترنت نا محدود است و تنها در انتخاب سرعت محدودیت دارید که با توجه به طرح های ارائه شده شرکت ارائه دهنده می توانید سرعت خود را انتخاب کنید.

اینترنت رادیویی اشتراکی

در سالیان قبل به دلیل هزینه ی بالایی که سرویس اینترنتی رادیویی اختصاصی داشت فقط سازمان های نسبتا بزرگ از این تکنولوژی استفاده می کردند چرا که شما محدودیت حجمی در این سرویس نداشتید اما امروزه شرکت های دیگری با اعمال محدودیت های حجمی و همچنین به اشتراک گذاری یک اینترنت بین چند مصرف کننده قیمت آن را کاهش داده اند اما همچنان نسبت به تکنولوژی های دیگر قیمت بالاتری دارد.

به دلیل اشتراکی بودن این نوع اینترنت ممکن است با افت سرعت های مختلفی در زمان های غیر قابل پیش بینی مواجه شوید. به عنوان نمونه شرکت آسیاتک این نوع سرویس را با نام Up to 50Mbps ارائه می دهد و زمانی که از کارشناسان درباره حداقل سرعت سوال می شود می گویند حداقل ۵Mbps را به شما ارائه می دهند که تا ۵۰Mbps قابل افزایش است. در نتیجه سرعت اینترنت دریافتی شما بین ۵ تا ۵۰ مگابیت بر ثانیه متفاوت خواهد بود و این موضوع غیر قابل پیش بینی می باشد.

حجم ترافیک مصرفی بر خلاف نوع اختصاصی در این سرویس محدود است و دلیل این موضوع جلوگیری از کاهش سرعت اینترنت است که بین چند سرویس گیرنده تقسیم شده است و باید به شکل مدیریت شده تری نسبت به نوع اختصاصی از این سرویس استفاده کنید.

الویت ۴: اینترنت TD-LTE

سرویس اینترنت TD-LTE برای زمان هایی که امکان دسترسی به اینترنت از روش های گفته شده در بالا وجود ندارد می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. شما در استفاده از این نوع اینترنت در ظاهر می توانید سرعت مورد نیاز خود را انتخاب کنید اما بدلیل اشتراکی بودن این نوع از اینترنت بین تعداد زیادی از مشترکین، سرعت شما می تواند با نوسان های زیادی رو به رو شود. این نوع از سرویس اینترنت بر روی سیم کارت های موبایل ارائه می شود و لازم است شما برای استفاده از آن از مودم های سیم کارت خور استفاده کنید.

TD/LTE : اینترنت مناسب برای دور کاری

الویت ۵: اینترنت موبایل

اینترنت موبایل نیز شباهت زیادی با اینترنت TD-LTE دارد با این تفاوت که بین تعداد بیشتری از مشترکین به اشتراک گذاشته شده است و همین موضوع باعث نوسان سرعت زیادی می شود. در نتیجه شما نمی توانید به هیچ وجه روی میزان دقیق سرعت اینترنت موبایل حساب کنید. نکته مهم در رابطه با اینترنت موبایل سرعت آپلود نسبتا مناسب آن است که باعث شده است الویت استفاده از آن نسبت به ADSL بالاتر باشد. مزیت دیگر اینترنت موبایل این است که پوشش نسبتا کاملی در سطح شهر دارد و بیشتر در صورتی که در طبقات پایینی یک ساختمان باشید با کیفیت ضعیف تر اینترنت مواجه می شوید.

الویت۶: اینترنت DSL

اینترنت DSL یکی از قدیمی ترین روش های ارائه اینترنت به مشترکین می باشد. در این روش شما حداکثر سرعت دانلود ۱۶ مگابیت بر ثانیه و حداکثر سرعت آپلود ۱ مگابیت بر ثانیه را تجربه خواهید کرد که برای استفاده های معمولی و بدون در نظر گرفتن ارسال فایل های مختلف مناسب است، البته این در شرایطی است که فاصله شما از مخابرات منطقه بیش از حد زیاد نباشد و یا سیم کشی تلفن داخلی ساختمان استاندارد باشد که در برابر جذب نویز های مختلف آسیب پذیر نباشد. در غیر این صورت سرعت کلی اینترنت شما با اختلال های مختلف مواجه می شود. برای استفاده از این اینترنت شما نیاز به خرید مودم ADSL دارید که قیمت آن نسبت به قیمت سایر اینترنت ها اقتصادی تر است.

اینترنت ADSL به دلیل پایین بودن سرعت آپلود برای دور کاری مناسب نیست و شما را با کندی های مختلفی رو به رو می کند.

DSL : اینترت نامناسب برای دورکاری