vpi برای اینترنت مخابرات برابر با ۰ (صفر) و vci برابر با ۳۵ است. این اعداد برای زمانی که میخواهید تنظیمات مودم ADSL را انجام دهید کاربرد دارد و برای اکثر شرکت های سرویس دهنده اینترنت ADSL همین مقادیر است اما بهتر است این اعداد و عبارت هایی همچون نام کاربری و رمز عبور مربوط به اتصال اینترنت را از شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنت خود (ISP) دریافت کنید تا در صورت اشتباه بودن مجبوربه تنظیم مجدد مودم خود نباشید.

Vpi و vci اینترنت شرکت های دیگر چقدر است؟

مخابرات ،  آسیاتک ، پارس آنلاین ( تهران ) ، شاتل ، صبانت، داتک ، های وب و لایزر :
vpi=0     vci=35

فن آوا و عصرتلکام ( حلماگسترخاورمیانه ) :
vpi=8     vci=35

کارا امین ارتباط:
vpi=8     vci=32

پیشگامان:
vpi=8     vci=81

پارس آنلاین به جز تهران:
vpi=0     vci=59

چگونگی تنظیم VCI و VPI

برای تنظیم این اعداد لازم است که به تنظیمات مودم خود وارد شوید. برای راهنمایی بیشتر می توانید به مقاله ورود به تنظیمات مودم ADSL مراجعه کنید. سپس باید به قسمت تنظیمات ارتباط اینترنت یا همان WAN مراجعه کرده و به دنبال عبارات vci و vpi باشید. این تنظیم در مودم های مختلف متفاوت است اما برای برای نمونه عکس زیر را برای شما قرار داده ایم که مربوط به مدل ۳۲۰ شرکت D-Link است.

تنظیم vpi و vci مودم

بهترین روش تنظیم vci و vpi مخابرات و شرکت های دیگر

از آنجایی که تنظیم vci و vpi مخابرات و یا هر اینترنت دیگر در مودم های مختلف متفاوت است بهتر است از یک شرکت خدمات شبکه و یا پشتیبانی شبکه بخواهید تا این موارد و موارد دیگر مربوط به شبکه را برای شما راه اندازی و رفع ایراد نمایند. لازم به ذکر است که شرکت های ارائه دهنده اینترنت نیز می تواند برای شما کارشناس اعزام کنند و خروجی اینترنت راه اندازی شده را به شما تحویل دهند.

لازم به ذکر است که اگر از شبکه کامپیوتری استفاده می کنید بهتر است شرکت ارائه دهنده اینترنت برای شما کارشناس ارسال نکند و کارشناس شبکه شرکت تنظیم مودم را انجام دهد، چرا که تنظیمات مودم اینترنت اگر با توجه به شبکه کامپیوتری انجام نشود می تواند اختلال هایی را در شبکه ایجاد کند که نتیجه آن قطع و وصلی های مداوم یک شبکه می باشد. از جمله این اختلال می توان به تنظیمات متفاوت آی پی (IP) ، DHCP Server و DNS در شبکه اشاره کرد.