حتما با قطعات و سخت افزار های تشکیل دهنده یک کامپیوتر آشنایی دارید. قطعات رایج و مهم تشکیل دهنده یک کامپیوتر شامل پاور، مادربورد، رم و ذخیره ساز اطلاعات مانند هارد دیسک یا اس اس دی می باشند. حال کامپیوتر ها بنابر نیاز از سخت افزار های دیگری نظیر کارت های مختلف همچون کارت گرافیک، کارت صدا، کارت شبکه وایرلس و کابلی و همچنین قطعاتی دیگر مانند درایو های نوری نیز استفاده می کنند. تمامی این قطعات از طریق اتصال کابلی و یا اتصال بورد به یکدیگر متصل می شوند و باید به گونه ای قرار بگیرند که در حین کار اتصالشان قطع نگردد. از طرفی دیگر این قطعات نباید در معرض برخورد فیزیکی بگیرند، چرا که بسیاری از این قطعات همچون مادربورد و رم که بورد الکتریکی هستند با اتصال پوست دستی که حاوی الکریسیته ساکن باشد آسیب میبینند. خنک شدن این قطعات نیز مسئله دیگری است که این قطعات را نیازمند عبور جریان هوا می کند و همین موضوع باعث نیاز به فن های خنک کننده و قرار گیری درست آن ها را متصور می شود.
تمامی مواردی که در بالا گفته شد نیاز به کیس کامپیوتر را آشکار می سازد! کیس کامپیوتر محفظه ای است که قطعات با رعایت استاندارد های خود در جایگاه مناسب قرار میگیرند و به بهترین شکل می توانند در کنار یکدیگر قرار بگیرند.
چگونگی خنک سازی قطعات در کیس
کیس کامپیوتر حاوی جایگاه هایی برای قرار گیری فن های خنک کننده است، به گونه ای که یک مسیر درست برای انتقال هوای بیرون به داخل کیس و سپس انتقال هوا داخل کیس به بیرون را ایجاد می کند. هر کیس کامپیوتر می تواند تعداد مختلفی فن خنک کننده را در خود جای دهد. کیس های با طراحی پیشرفته تر حاوی تعداد بیشتری جایگاه قرار گیری فن هستند و این موضوع کاربری حرفه ای تر و تخصصی تر برخی از کیس ها را تضمین می کند و شما می توانید قطعات سخت افزاری که حرارت بیشتری تولید می کنند را در کیس استفاده بکنید.
تاثیر کیس کامپیوتر در پشتیبانی شبکه
کیس های کامپیوتر در صورتی که قطعات سخت افزاری به درستی داخل آن ها قرار بگیرند می توانند در زمان خرابی سرعت رفع مشکل به وجود آمده را بهبود دهند، هر چقدر کابل کشی قطعات داخل کیس منظم تر باشد و جا به جایی هر قطعه به گونه ای باشد تا نیاز به قطع و وصل قطعات دیگر وجود نداشته باشد، خدمات پشتیبانی شبکه را برای کارشناس شبکه ساده تر می کند.
ثبت ديدگاه